phone_iphone 024-2120992 Menu

Webshops

Een uitnodigende sfeer, een logische routing, een vriendelijke begroeting én een goed assortiment: dat zijn de succesfactoren voor een winkel. Zowel offline als online.

Webshop laten maken bij Webtopus

Meer dan een
digitale winkel.

Bij webshops zijn de user experience en design essentiële factoren. Dit komt tot uiting in de navigatiestructuur, die helder en overzichtelijk moet zijn. Natuurlijk moet je ook een aantrekkelijk productaanbod hebben. En dan is er nog de conversie, misschien wel het belangrijkste item. Naar aanleiding van zijn bezoek aan een webshop moet de bezoeker actie gaan ondernemen, zoals een product bestellen of contact opnemen.

Om succesvol te zijn als webshop, heb je ten eerste bezoekers nodig. Je kunt daarom het beste jouw webshop laten maken door een professioneel bureau die de nadruk legt op conversie. Alleen dan gaat je webshop daadwerkelijk omzet opleveren. Bij Webtopus kun je terecht voor hosting, design, bouw en onderhoud van jouw webshop of website. Dus wil je een webshop waar jouw digitale klanten de deur plat lopen? Ga dan eens met Webtopus om tafel.

 • Fase 1

  Bepalen doelstellingen

  Wat wil je met jouw webshop bereiken? We maken eerst een gedegen plan.

 • Fase 2

  Look & feel

  Het design vormt een belangrijk fundament. We maken de webshop in jouw huisstijl.

 • Fase 3

  Realisatie

  Als de basis staat, kunnen we gaan bouwen. Alles wordt uitgebreid getest.

Veelvoorkomende
vragen webshops

De koppeling met betaalsystemen roept vaak veel vragen op bij ondernemers, merken wij bij Webtopus. Hoe zorg je ervoor dat klanten eenvoudig en veilig kunnen afrekenen, terwijl jij het overzicht behoudt over de inkomsten en uitgaven? We hebben een aantal passende oplossingen voor klanten die door ons hun webshop laten maken.

Ook productspecificaties, zoals kleuren of maten, zijn van groot belang voor een webshopeigenaar. Hoe krijg je deze overzichtelijk in beeld? En hoe laat je het koopproces zo snel en soepel mogelijk verlopen? We hebben hier veel ervaring mee en vertellen je graag meer.

Webshop starten?

Wil je weten hoe je een webshop succesvol kunt maken? Laat het ons weten.

Webtopus
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen